Yardımcı Sayfalar
Ara
Seçtiğiniz ürün sepete eklendi.

Senin Seçimin Evlilik Paketi Tüm Ürünler

380 Ürün
Filtrele
Seçili Filtreler
Temizle
Kelime Ara
  • Daha Fazla Göster
  • Daha Fazla Göster
---
  • Daha Fazla Göster
  • Daha Fazla Göster
  • Daha Fazla Göster
380 Ürün var
Kelime Ara
İlgili Kategoriler
  • Daha Fazla Göster
Kişi Sayısı
Marka
Malzeme
  • Daha Fazla Göster
Fiyat
    ---
Renk
  • Daha Fazla Göster
Boyut
  • Daha Fazla Göster
Form
Özellikler
Hediye Seçenekleri
  • Daha Fazla Göster
Mikrodalgada Kullanılabilir
Bulaşık Makinesinde Yıkanılabilir
Fırında Kullanılabilir
Kuru Temizleme Yapılabilir
Ütü Kullanılabilir
Yedek Parça Temini Yapılır
Hızlı Teslimat Ürünleri  
Hızlı Teslimat Nasıl Çalışır?

Belirli il ve ilçelerde Pazartesi-Perşembe günleri arası saat 15:00'a kadar verilen siparişler oluşturulduktan 1 gün sonra veya aynı gün teslimatı yapılır. Teslimat süresi, kargo kapasitesine, hava şartlarına göre değişiklik gösterebilir.

Açılacak ekrandan konum seçmelisiniz!
Hızlı Teslimat Nasıl Çalışır?

Belirli il ve ilçelerde Pazartesi-Perşembe günleri arası saat 15:00'a kadar verilen siparişler oluşturulduktan 1 gün sonra veya aynı gün teslimatı yapılır. Teslimat süresi, kargo kapasitesine, hava şartlarına göre değişiklik gösterebilir.

Yeni evlenecekler ya da düğün planları yapmaya başlamış olan çiftler tarafından tercih edilen evlilik çeyiz paketi seçenekleri, yeni bir hayat kurma yolunda olmazsa olmaz ürünleri içerir. Bir ev için ne gerekiyorsa, onları içeren ve çiftlerin hayallerindeki evi kurmasına yardımcı olacak evlilik paketi ile uygun fiyatlı ürünlere sahip olmak mümkün.

Çeyiz listesinin en kalabalık ürünü genellikle mutfak grubu olurken Karaca, evlenme aşamasındaki çiftlere birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Yemek takımlarından çatal-bıçak setlerine mutfak robotlarından blender çeşitlerine, kahve makinelerine kadar birçok mutfak gerecine Karaca evlilik paketi ile ulaşabilirsiniz. Mutfak ürün gruplarının yanı sıra nevresim takımı, yastık, yorgan ve çeyiz seti seçeneklerini de değerlendirerek istediğiniz gibi bir düğün paketi oluşturabilirsiniz.

Karaca Evlilik Paketi 2022

Karaca evlilik paketi, hem beklentileri hem de ihtiyaçları karşılayacak ürün ve ürün gruplarından oluşur. Çiftlerin mutfak başta olmak üzere ev için gerekli küçük ev aletleri, yorgan ve yatak takımı gibi eşyalara bütçelerini zorlamadan ulaşmasını mümkün kılar. Karaca çeyiz seti, kullanıcıların diledikleri ürünleri seçerek ihtiyaçlarına hitap eden bir evlilik paketi oluşturmasına fırsat tanır.

Ürün grupları içerisinde aradığınızı bulabileceğiniz her şey mevcut. Sofralara alışılmışın dışında bir şıklık kazandıracak yemek takımları, farklı formları, desenli ya da sade görünümleri ile sofralarınıza mükemmelliği getirebilir. Paket içerisine 12 kişilik yemek takımlarına ek olarak 6 kişilik kahvaltı takımlarını da dahil edebilirsiniz. Kahvaltı takımları, şekilleri ve renklerinin yanı sıra dayanıklılıklarI ile sizi memnun edebilir. Mutfakların olmazsa olmazları tava ve tencereler ile yemeklerinizi ya da kahvaltılıklarınızı hazırlayabilir ve ekstra lezzetli yemeklerinizi misafirlerinize sunabilirsiniz.

Çift olarak kahvesiz güne başlayamıyorsanız, filtre kahve, Türk kahvesi ya da farklı kahveleri hazırlamanıza olanak sağlayan kahve makinelerini inceleyebilirsiniz. French Press ve cezve gibi kahve yapma aparatlarına göz atabilirsiniz. Çay gurmesiyseniz, kaliteli çaydanlıklarda en lezzetli çayları demleyebilirsiniz.

Karaca evlilik paketi mutfak eşyaları arasında ayrıca doğrama, dilimleme, yoğurma, rendeleme, karıştırma ya da çırpma gibi birden fazla işleve sahip gıda hazırlama setlerine ulaşabilirsiniz. Mutfak ve servis gereçleriniz eksikse, baharat takımı, baharat değirmeni ve saklama kaplarına göz gezdirebilirsiniz. Farklı renklerdeki çatal ve bıçak takımının yanı sıra doğrama, soyma, dilimleme ve şef bıçağını içeren bıçak setlerini tercih edebilirsiniz. Kek kalıpları, kahve fincanları, pasta takımları, bardak setleri, tost makineleri ve daha fazlası için tercihinizi Karaca evlilik paketi 2022 seçeneklerinden yana yapabilirsiniz.

Mutfak eşyaları dışında farklı eşyalara ve elektrikli ev aletlerine ihtiyaç duyuyorsanız, elbiselerinizdeki kırışıklıkları kolaylıkla yok edecek etkili ve güvenli kullanıma sahip ütüleri tercih edebilirsiniz. Süpürgeler en çok ihtiyaç duyulan ev gereçleri arasında yer alır. Ergonomik kullanıma sahip şık tasarımlardaki ürünleri inceleyerek evinize en çok yakışacak süpürgeyi paketinize dahil edebilirsiniz.

Eşsiz görünümünün yanı sıra kalitesiyle de dikkat çeken çeyiz setleri ile birlikte nevresim ve yatak örtüsü çeşitlerine göz atabilirsiniz. Evlilik çeyiz paketi içerisine antimikrobiyal özelliğe sahip yastıkları ve doğal malzemelerden üretilmiş pamuk yorganları ekleyebilirsiniz.

Evlilik Paketi Çeyiz Seti İçinde Neler Olmalı?

Düğüne hazırlık döneminin en önemli noktalarından biri çeyiz hazırlığıdır. Çiftler iğneden ipliğe kadar yeni evlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için hemen hemen her ayrıntıya dikkat eder. Peki kapsamlı bir evlilik paketi içerisinde hangi ürünler olmalı? Zevklerinize ve yaşam tarzınıza göre size önerdiğimiz evlilik paketi çeyiz seti içerisine dilediğiniz ürünleri ekleyebilirsiniz.

Evlilik paketi mutfak çeyiz listesi oluştururken pek çok detaya dikkat etmelisiniz. Evin kalbi olarak nitelendirilen bu alan için özellikle farklı işlevlere sahip olup size vakit kazandıracak ürünlere yönelebilirsiniz. İşte listenize dahil edebileceğiniz bazı ürünler…

Yemek Takımları: Hem kullanışlı hem de şık yemek takımlarını uzun yıllar kullanarak içinize sinen sofralar hazırlayabilirsiniz. Hayat kurtaran parçaları ile mutfağın vazgeçilmezleri arasında bulunan takımlar, görsel anlamda sizi memnun ederken yemekleri daha keyifli yemenize olanak sağlar.

Kahvaltı Takımları: Kahvaltılık takımlar, servis tabakları, çay bardağı, reçellik ya da peynirlik gibi çok sayıda parça içerir. Her bir parça birbiriyle uyumlu olduğundan dolayı sofranızda hem kendiniz hem de yeni evinize gelecek misafirleriniz için görsel bir bütünlük oluşturabilirsiniz.

Tava ve Tencere Setleri: Tekli ya da set olarak satılan tencere tava ve sahan setleri, farklı materyallerden üretilir. İhtiyaçlarınıza göre bakır tava, çelik sahan ve granit tava-sahan setini tercih ederek lezzetli yemeklerinizi hazırlayabilirsiniz. İsteğe ve ihtiyaca göre farklı boyutlarda tencereleri içeren setlere de göz atabilir ve her bir üründe sevdiğiniz tarifleri yapabilirsiniz.

Çatal- Bıçak Takımları: Masanıza yakışacak çatal-bıçak takımı sofraların en önemli detayları arasında bulunur. 84 parça ya da 30 parça çatal-kaşık setlerini inceleyebilir ve sofranıza yakışacak renkteki ürünü evlilik çeyiz paketi içerisine ekleyebilirsiniz.

Mutfak Robotu: Mutfak robotları, karıştırmadan kesmeye, dilimlemeden yoğurmaya kadar birçok işlem için kullanılabilecek çok fonksiyonlu mutfak aletleridir. Mutfak robotlarını kullanarak mutfakta geçireceğiniz süreyi kısaltabilir ve zamandan kazanabilirsiniz. Tariflerinizi daha zahmetsiz bir şekilde hazırlayabileceğiniz gibi istediğiniz kıvamda da olmasını sağlayabilirsiniz.

Karaca evlilik paketi ürün grupları içerisinde yer alan mutfak robotu çeşitlerini inceleyebilir ve mutfağınıza yakışacak ürünü hemen setinize dahil edebilirsiniz. Alternatif olarak evlilik çeyiz paketi için blender ve mikser çeşitlerine de göz atabilirsiniz.

Katı Meyve Sıkacağı: Meyvelerin yanı sıra sebzelerin de suyunu besin değerlerini kaybetmeden çıkarmanıza olanak sağlayan meyve sıkacakları, evinizde doğal ve taptaze meyve suları yapmanıza yardımcı olur. Kaliteli bir katı meyve sıkacağı ile kol kuvveti harcamanıza gerek kalmadan meyve suyunuzu hızlı ve kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Evlilik paketi mutfak listenize meyve sıkacaklarını da ekleyebilirsiniz.

Tost Makinesi: Mutfaklarda en çok kullanılan elektrikli aletlerinin başında tost makineleri gelir. Sabahları mükemmel bir tost yapmak istediğinizde ve öğle ya da akşam yemeği için vaktiniz olmadığında kaliteli bir tost makinesi ile kendinize pratik şekilde lezzetli tostlar hazırlayabilirsiniz. Ayrıca ızgara özelliği bulunan ürünlerde farklı yemekleri de tost makineleri sayesinde yapabilirsiniz.9

Kahve Makinesi: Kahve makineleri özelliklerine göre filtre kahvesi, Türk kahvesi ya da espresso gibi kahveleri hızlı ve lezzetli bir şekilde yapmanıza olanak sağlar. Kahve tutkunuysanız, evlilik paketi içerisine sevdiğiniz kahve türünü yapabileceğiniz kahve makinesini ekleyebilirsiniz.

Çay Makinesi: Çay makineleri ile çay demleme işini hem pratik hem de kolay hale getirebilirsiniz. Özellikle evinize misafirleriniz geldiğinde kullanabileceğiniz cihazlar sayesinde çayınız uzun süre taze ve sıcak kalabilir. Ayrıca gövdesini kettle olarak kullanabilirsiniz.

Bıçak Seti: Bıçak setleri doğrama, soyma, dilimleme ya da ekmek bıçağı gibi farklı amaçlar için kullanabileceğiniz ürünleri içerir. Evlilik paketi içerisine dahil edeceğiniz profesyonel destek sunacak bıçaklar, mutfaktaki işlerinizi kolaylıkla halletmenize yardımcı olur.

Kek Kalıbı: Çay ya da kahvenin yanında en iyi giden yiyeceklerden biri de kektir. Farklı renk, şekil ve özellikteki kek kalıplarından dilediğinizi tercih ederek yumuşak ve tam tadında kekler hazırlayabilirsiniz.

Evlilik paketi içerisinde ayrıca yatak odası ve banyoda ihtiyaç duyduğunuz ürünleri de ekleyebilirsiniz. Duştan sonra kullanabileceğiniz bornoz ve havlu setleri ile günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza göre banyo havlusu, yüz havlusu ya da ayak havlusu gibi seçenekleri inceleyebilirsiniz.

Yatak odanıza şıklığı nevresim ve pike takımları ile kazandırabilirsiniz. Volanlı yastık, nakışlı yastık, dekoratif yastık ve nevresim gibi parçaları içeren çeyiz seti ile yatak odanıza zarif bir dokunuş yapabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza göre kaliteli özelliklere sahip yastık ve yorgan çeşitlerini de evlilik paketi çeyiz seti içerisinde dahil edebilirsiniz.

Düğün Paketi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Evlilik çeyiz paketi alırken zaman zaman kararsız kalabilir ya da seçim aşamasında nelere dikkat etmeniz konusunda tereddüte düşebilirsiniz. Peki çeyiz alışverişi yaparken nelere dikkat edilmelidir?

Liste Hazırlayın: Evlilik paketi hazırlığı sürecinde kafa karışıklığı yaşamamak için kendinize eksiksiz ve detaylı bir liste hazırlayarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Özellikle küçük ev aletleri ya da mutfak aletleri arasından nelere ihtiyacınız olduğunu belirleyerek eksik ya da fazla ürün alma gibi bir durumla karşılaşmazsınız.

Ürünlerin Kalitesine Dikkat Edin: Düğün paketleri genellikle bütün olarak çiftlerin ihtiyaç duyduğu ürünlerden oluşur. Fiyatların uygun olması çiftleri cezbetse de eşyaların kaliteli olmasına dikkat edilmelidir. Aksi takdirde alınan eşyalarda kısa süre içerisinde bozulmalar olabilir. Karaca kaliteli ve şık tasarımlardan oluşan ürünlerini çiftlerin beğenisine sunar ve kendi çeyizlerini hazırlamalarına fırsat sunar.

Renk ve Tasarımlar: İster nevresim ve pike takımı ister küçük mutfak aletleri alın, evinizde istediğiniz görünümü oluşturmak için renk ve tasarımlara da dikkat edebilirsiniz. Estetik ve sağlam eşyalar ile evinizde istediğiniz konforlu düzeni oluşturabilirsiniz.

Ürünün Özelliklerine Dikkat Edebilirsiniz: Özellikle elektrikli küçük ev aletleri alırken ürünlerin hem güvenli kullanıma sahip olup olmadığına hem de yüksek enerji kapasiteli olup olmadığına dikkat edebilirsiniz. Bu tarz ürünler ile işlerinizi daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz. Ergonomik ürünleri daha rahat kullanabilirsiniz.

Düğün Paketi Fiyatları

Söz konusu evlilik hazırlığı ise beyaz eşyalardan zaman kazandıran küçük mutfak aletlerine, yatak odası eşyalarından süpürge ve ütü gereçlerine kadar hemen hemen her şeyin eksiksiz alınması gerekir. Yeni bir hayata adımın atıldığı bu dönem, çiftler için heyecan verici olduğu kadar streslidir. Karaca, “Senin Seçimin Evlilik Paketi” seçeneği ile çiftlerin ihtiyaç duyduğu eşyaları almasına olanak sağlar. Çiftler Karaca evlilik paketi 2022 sayesinde kendi çeyizini oluşturarak gündelik ev ihtiyacı için gerekli eşyalara ulaşır.

12 kişilik yemek takımı ile birlikte paketinize beğendiğiniz ve evimiz için gerekli dediğiniz üç ürünü daha ekleyerek mükemmel bir Karaca evlilik paketi oluşturabilirsiniz. İstediğiniz kadar farklı ürünü en fazla iki adet olmak üzere paketinize dahil edebilirsiniz. Yeni ev kurma heyecanınıza ortak olan Karaca ile evlilik paketi fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Lezzetli yemeklerin yapımında kullanacağınız tava ve tencerelerin yanı sıra mutfakta zahmetsiz tarifler hazırlamanıza yardımcı olacak mikser ya da mutfak robotları gibi farklı ürün gruplarına ulaşabilirsiniz. Muhteşem kahvaltılarınızı birbirinden şık kahvaltı takımlarında sergileyebilir ve pasta takımları ile misafirlerinize görsel şölen oluşturabilirsiniz.

Karaca evlilik paketi mutfak ürünleri bunlardan daha fazlası… Kahve yapma makineleri, meyve sıkacakları, kahve fincanları ve daha birçok ürün arasından beğendiklerinizi paketinize ekleyebilirsiniz. Dilerseniz, pike ve yatak örtüsü, yorgan, bornoz gibi önemli kişisel ürünleri de tercih edebilirsiniz. Onlarca ürün arasından hem ihtiyaç duyduğunuz hem de beğendiniz ürünlere Karaca’da ulaşarak çeyizinizi uygun fiyatlar ile tamamlayabilirsiniz.

Karaca evlilik paketi fiyatları, çeyizinize ekleyeceğiniz ürünlerin fiyatlarına göre farklılık gösterir. Karaca avantajları ile sunulan ürün gruplarını ve fiyatlarını detaylı inceleyebilir; evliliğinizde size uzun süre eşlik edecek kaliteli ve şık ürünleri seçerek Karaca evlilik paketinizi seçebilirsiniz.

Kaçırılmayacak Fırsatları
Keşfetmeye Başla

Uygulamayı İndirin
Telefonunuzun kamerasını açın
QR kodu telefonunuzun kamerasından okutarak uygulamamımızı indirebilirsiniz.