Varsayılan
    Toplam 20 / 274 ürün

     

    E-Pin Dijital 

    Dijital ürün ve dijital hizmet ihtiyacı giderek daha fazla insan için önemli bir gereksinim haline geliyor. Bu ihtiyacı karşılamak üzere yola çıkan çok sayıda dijital ürün ve hizmet sağlayıcı da var. Bunlardan biri de E-Pin Dijital. Bir web sitesi üzerinden hizmetlerini sunan E-Pin Dijital ürünlerine Pazarama rehberliğinde erişebilirsiniz. E-Pin Dijital ürünleri ve hizmetleri için kapsamlı bir değerlendirme yapabilir, uygun fiyat avantajlarını kullanabilirsiniz.  

     

    E-Pin Dijital; online oyunlar, oyun kredileri, Steam cüzdan kodları, Google ve Apple store bakiyeleri gibi dijital ürün ve hizmetleri satın alabileceğiniz bir platformdur. E-Pin Dijital, Türkiye’nin en popüler e-pin ve dijital kod satış platformu olarak tanıtılmaktadır. Sistem; kullanıcılarına hızlı, güvenli ve uygun fiyatlı bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlar. PUBG Mobile, Valorant, Mobile Legends, Genshin Impact, Netflix, Spotify gibi popüler oyun ve eğlence hizmetlerinin epinlerini ve kodlarını edinmenize yardımcı olur. E-Pin Dijital, ayrıca ilan pazarı, sponsorlu yayıncılar, oyun dünyasından haberler gibi farklı kategoriler de sunar. Sistemin kullanıcılarına sunduğu zengin ürün seçeneklerini inceleyebilir ve güvenle kullanabilirsiniz.  

    E-Pin Dijital Nedir? 

    E-Pi dijital Türkiye'nin Popüler Epin ve Dijital Epin oyun satış platformu olarak bilinir. Bu konuda güçlü ve yenilikçi çözümler sunar. Şirket, Türk ve yabancı ortaklarıyla beraber online oyunlar için e-pin,PC oyunları için CD Key ve bir çok kategoride dijital kodların en hızlı şekilde kullanıcılarına sunmayı hedefler. Bu platform kullanıcılarına gün boyunca hızlı ve güvenli alışveriş imkanı da sunar. Yenilenen kampanyalarla da öne çıkar. Şirketin gelecekteki vizyonu ise Türkiye'nin en güvenli ve uygun fiyatlı E-pin ve oyunlarını satan online alışveriş marketi olmak. Kullanıcıların istekleri doğrultusunda daha iyi hizmet vermek ve başarıya ulaşmayı amaç edinir. Bu vizyon doğrultusunda kendisini geliştirerek müşterilerine hep daha iyisini sunmayı hedefler.  

    E-Pin Dijital Popüler Oyunlar 

    E-Pin Dijital sistemi, kullanıcılarına birden çok dijital ürünü kullanma imkanı ve popüler oyunlara erişim kartları ve hizmetleri sunuyor. Örneğin Pubg Mobile UC en sevilen oyun seçeneklerinden biri. Valorant VP ve LoL RP de yine çok sevilen oyunlar. Ayrıca MLBB Elmas, Pubg UC, Metin2 EP gibi seçeneklere de göz gezdirebilirsiniz. Popüler E-Pin Dijital servislerini kullanarak oyun zevkini katlayabilirsiniz.  

    • League Of Legends Tr 

    League Of Legends Tr, League of Legends oyununun Türkiye sunucusu ve Türkçe dil seçeneği anlamına gelir. League of Legends, takım tabanlı bir oyun olup, oyuncuların 140 şampiyon arasından seçim yaparak destansı hareketler sergilediği bir oyunudur. League of Legends Tr, Türkiye’deki oyuncuların daha düşük ping ve daha iyi iletişim ile oynamasını sağlar. 

    • Razer Gold Tr 

    Razer Gold Tr oyun dünyasında popüler olan Razer markası tarafından desteklenen sanal bir kredi sistemidir. Razer Gold, 34.000’den fazla oyun ve uygulamada kullanılabilen oyun ve oyun içi ücretli içerikleri pratik bir şekilde satın almayı sağlayan sanal cüzdan sistemidir. Razer Gold, ayrıca Razer Silver ve özel oyun indirimleri gibi faydalar da sunar. 

    • Mobile Legends Elmas 

    Mobile Legends Elmas, Mobile Legends oyununda kullanılan sanal bir para birimidir. Mobile Legends Elmas ile oyun içinde karakter, kostüm, eşya gibi öğeleri satın alabilirsiniz. Mobile Legends Elmas satın almak için çeşitli sitelerden epin veya dijital kod alabilirsiniz. Epin veya dijital kodu oyunun resmi sitesindeki redeem bölümünden girmeniz gerekmektedir. Mobile Legends elmas fiyatları, sitelere ve kampanyalara göre değişmektedir.  

    • Valorant Points Tr 

    Valorant Points Tr oyunda kullanılan sanal bir para birimidir. Valorant, Riot Games tarafından geliştirilen bir FPS oyunudur. Valorant Points ile oyun içinde silah, kostüm, ajan gibi öğeleri satın alabilirsiniz. Valorant Points satın almak için çeşitli sitelerden epin veya dijital kod alabilirsiniz. Epin veya dijital kodu oyunun resmi sitesindeki redeem bölümünden girmeniz gerekmektedir. Valorant Points fiyatları, sitelere ve kampanyalara göre değişmektedir. 

    E-Pin ve dijital kod satış platformu olan E-Pin Dijital ile ihtiyaçlarınıza iyi optimize edilmiş çözümler bulabilirsiniz. Arkadaşlarınıza özel günlerde örneğin doğum günlerinde hediye etmek üzere dijital ürünler satın alabilirsiniz. Özellikle oyun tutkunu arkadaşlarınız böyle hediyelere çok sevinebilir.  

    Epindigital Popüler Kategoriler 

    EPindigital’de popüler oyunlar, online oyunlar, oyun kredileri, Steam cüzdan kodları, Google ve Apple store bakiyeleri gibi dijital ürün ve hizmetlerdir. Epindigital, Türkiye’nin en popüler epin ve dijital kod satış platformu olarak tanıtılmaktadır. Epindigital, müşterilerine hızlı, güvenli ve uygun fiyatlı bir alışveriş deneyimi sunmayı amaç edinir. Epindigital’de popüler oyunlar ve dijital hizmetler arasında şunlar bulunmaktadır: 

    • PUBG Mobile: PUBG Mobile, bir battle royale oyunudur ve oyuncuların 100 kişilik bir haritada hayatta kalmaya çalıştığı bir oyunudur. PUBG Mobile, Epindigital’de UC, Epin UC ve Royale Pass gibi seçeneklerle satılmaktadır. 

    • Valorant: FPS oyunudur ve oyuncuların 5 kişilik takımlar halinde birbirleriyle rekabet ettiği bir oyunudur. Valorant, Epindigital’de VP, Epin VP ve Battle Pass gibi seçeneklerle satılmaktadır . 

    • Mobile Legends: Mobile Legends, bir MOBA oyunudur ve oyuncuların 5 kişilik takımlar halinde birbirleriyle savaştığı bir oyunudur. Mobile Legends, Epindigital’de Elmas, Epin Elmas ve Starlight gibi seçeneklerle satışa sunulur. 

    • Genshin Impact: Genshin Impact, bir RPG oyunudur ve oyuncuları açık dünyada maceraya sürükler.  

    • Netflix: Netflix, bir eğlence hizmetidir ve oyuncuların film, dizi, belgesel gibi içerikleri izlemesine olanak tanır. Netflix, Epindigital’de Abonelik, Epin Abonelik ve Hediye Kartı gibi seçeneklerle satılmaktadır . 

    • Spotify: Spotify, bir müzik hizmetidir ve oyuncuların milyonlarca şarkıyı dinlemesine olanak tanır. Spotify, Epindigital’de Premium, Epin Premium ve Hediye Kartı gibi seçeneklerle satışa sunulur.  

    iTunes Hediye Kartları 

    iTunes hediye kartları, Apple’ın sunduğu dijital ürün ve hizmetleri satın almak için kullanabileceğiniz ön ödemeli kartlardır. iTunes hediye Kartları ile App Store, iTunes Store ve Mac App Store’da uygulama, oyun, müzik, film, e-kitap, iCloud saklama alanı, uygulama içi satın alma gibi çeşitli seçeneklerden yararlanabilirsiniz.  

    Bigo live Elmas 

    Bigo live Elmas, Bigo live uygulamasında yayıncılara hediye göndermek için kullanılan sanal bir para birimidir. Bigo live, canlı yayın yapabileceğiniz veya izleyebileceğiniz bir sosyal platformdur. Bigo live elmas satın almak için çeşitli sitelerden epin veya dijital kod alabilirsiniz. 

    Google Play Tl 

    Google Play TL" beyanı, Google Play Store'da kullanılmak üzere Türk Lirası (TL) cinsinden yüklenebilen bir ödeme merkezini ifade eder. Google Play Store, Android işletim sistemini kullanan mobil kapsamlı uygulama, oyun, kitap, film gibi içerikleri indirmek ve satın almak için kullanılan bir dijital mağazadır. Google Play TL, Google Play Store üzerinden uygulama, oyun, kitap, müzik, film ve diğer dijital içerikleri satın almak için Türk Lirası cinsinde bir ödeme seçeneği sunmaktadır. Bu şekilde kullanıcılar belirli bir bakiyeyi yükleyerek bu bakiyeyi Google Play üzerinden harcama yapabilirler. Google Play TL yüklemesi için kredi kartı, banka kartı, Google Play hediye kartları gibi çeşitli ödeme yöntemleri mevcuttur. 

    E-Pin Dijital Ürünleri Pazarama’da! 

    Dijital servisler, giderek daha fazla ihtiyaç haline geliyor. Oyun, oyun konsolu, dijital servisler kategorisinde bulunan e-pin ürünleri büyük ilgi görüyor. Tam açılımı, Electronic Personal Identification Number olan şirket; dijital kod ya da e-pin, özellikle oyun firmalarının sık sık tercih ettiği bir ödeme sistemi sunar. Güvenilir bir altyapı ile çalışır. Hızlı teslimat sunması ile öne çıkar. Popüler oyunlar için keyifli alternatifler sağlar. XBox hediye kartları, Netflix dijital kod satışı, Google Play hediye kartları, Milli Piyango online kuponları, S Sport Plus yıllık paketi için tercih edebilirsiniz. Oyunlarda hediye kartları ve ekstra depolama alanları alabilirsiniz. E-Pin Dijital ürün fiyatları için Pazarama ile online listeleme yapabilirsiniz.  

    Pazarama Rehberliğinde Avantajlı Online Alışveriş Yapın! 

    Pazarama’da Samsung, Apple, Xiaomi, Philips, Boyner, Mavi, Hotic, Loréal gibi popüler markaların ürünlerini keşfedebilirsiniz. Moda, oto bakım, kişisel bakım, hijyen, teknoloji, dijital gereklilikler, çocuk ve oyuncak ürünleri gibi farklı alanlarda ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Favorilerim kısmını kullanarak beğendiğiniz ürünleri takibe alabilirsiniz. Pazarama’da kredi kartı ya da banka kartı ile online ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Pazarama ile seyahatler için de çözüm üretebilirsiniz. Bu amaçla tatil sekmesine bakarak tatil rezervasyonu yapabilirsiniz. Mobil uygulamalar aracılığıyla Pazarama üzerinden ürünleri inceleyebilirsiniz. Pazarama’dan ürün sipariş edebileceğiniz gibi satıcı da olabilirsiniz. Bu amaçla bazı yasal gereklilikleri yerine getirebiliyorsanız hemen başvuru yapabilirsiniz.